Taartrovers Film Festival in Amsterdam, Bijlmer Parktheater

Wat

Kom naar het Bijlmer Parktheater voor het Taartrovers Film Festival. Kijk film en ontdek, maak en speel in ons Lab.

Wanneer

15 en 16 oktober 2022

Waar

Bijlmer Parktheater Amsterdam

Koop kaartjes

Films

We draaien, speciaal voor jonge kinderen, spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien, ze sluiten ook naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen. Een kaartje kost voor kinderen € 7,00 per persoon en voor begeleiders/volwassenen € 8,00. Hiermee kijk je film en kun je spelen in het Lab. Het is gratis als je een stadspas hebt.

Taartrovers Lab

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film. Met hun kaartje mogen kinderen ook zelf aan de slag in het Lab. Ze vinden er installaties waarmee ze al hun zintuigen kunnen inzetten.

Ga op onderzoek uit, kijk, maak en speel!

Cinemini Eye

Tickets voor het Taartrovers Film Festival

Leuk dat je komt! Je kaartje koop je op de website het Bijlmer Parktheater.

Koop kaartjes

Met school naar het Film Festival

Kom je met je klas naar het festival tijdens het Scholen-programma? Dat kan van 11 tot en met 14 oktober. Er is voor groep-1-en-2-ers een uitgebreid programma beschikbaar. Er zijn voorbereidende lessen en films voor op school, een fantastisch festivalbezoek en een lespakket na afloop.

Neem contact met ons op voor meer informatie.