Deze krokus-vakantie? Taartrovers Ateliers in Eye

De ateliers gingen in de kerstvakantie niet door. Wat hadden we er zin in! Hopelijk zien we elkaar in de krokusvakantie alsnog.

Woon je in Amsterdam Noord en maakt of kijkt jouw kind ook graag filmpjes?  Koop dan kaarten voor een van de Taartrovers Ateliers in Eye tijdens de krokusvakantie!   

Film Atelier Mini

In de krokusvakantie zijn kinderen van drie tot en met zes jaar (met 1 ouder) welkom in het Taartrovers Mini Atelier. Kom en ontdek hoe je kan toveren met beeld en geluid. Onderzoek film met de kleine filmmachine. Draai aan het wiel en projecteer jouw plaatjes met een magische lantaarn op het scherm. Speel muziek met rollende knikkers, fabriceer een wonderschijf voor een toffe tovertruc. Of…..misschien maak je hier je eerste echte minifilm!

Ja, ik wil een kaartje

Film Atelier Maxi

Ben je al 7? Kom dan naar Taartrovers Maxi Atelier en speel met film en beweging. Bouw mee aan een 3D landschap, helemaal van karton. Iedere dag bouwen we verder, zo groeit er een nieuwe wereld. Bekijk deze fantastische wereld vanuit een rijdende camera, die je door het landschap stuurt. Of misschien maak je wel een vliegend shot hoog vanuit de lucht. Moe van al het bewegen? Duik dan in een van de Stop Motion studio’s en leer hoe je beeld voor beeld een film maakt, waarin echt alles maar dan ook álles kan.

Ja, ik wil een kaartje

Meer informatie en kaarten

Het Taartrovers Mini Atelier is leuk voor kinderen van 3-6 jaar en bezoek je op 20 t/m 23 februari 2022.

Het Taartrovers Maxi Atelier is voor kinderen tussen 7 en 12 jaar oud (ouders mogen helaas niet mee) en bezoek je op 20 t/m 23 februari 2022.

Kaartjes koop je via de site van Eye of aan de kassa: ouder en kind uit Noord mogen samen naar binnen voor €2,50. Heb je een stadspas? dan kost het €1,50 voor ouder en kind samen. Bezoekers ouder dan 12 jaar zijn van harte welkom met een geldige QR-code (in de CoronaCheck-app of uitgeprint), in combinatie met een geldig ID, in de Maxi Ateliers is geen plek voor ouders en in de Mini Ateliers is er plek voor maximaal 1 ouder met 1 kind.