Deze meivakantie: Film-ateliers in Eye!

Maakt of kijkt jouw kind ook graag films? Zin om iets leuks te gaan doen in Amsterdam? Een gezellig uitje in de meivakantie? Kom dan naar een van de Taartrovers Ateliers in Eye!

CineMini

Kinderen van drie tot en met zes jaar zijn van harte welkom bij Cinemini. Dan kijken we samen naar vijf vrolijke avonturen, speciaal voor de allerkleinsten. Beleef je (eerste?) bioscoopbezoek in de mooiste en intiemste filmzaal van Eye. Kom je daarna nog spelen met de installaties van de Taartrovers?

Ja, ik wil een kaartje

Film Atelier Maxi

Ben je al 7? Kom dan naar Taartrovers Maxi Atelier en speel met film en beweging. Bouw mee aan een 3D landschap, helemaal van karton. Iedere dag bouwen we verder, zo groeit er een nieuwe wereld. Bekijk deze fantastische wereld vanuit een rijdende camera, die je door het landschap stuurt. Of misschien maak je wel een vliegend shot hoog vanuit de lucht. Moe van al het bewegen? Duik dan in een van de Stop Motion studio’s en leer hoe je beeld voor beeld een film maakt, waarin echt alles maar dan ook álles kan.

Ja, ik wil een kaartje

Meer informatie en kaarten

Cinemini is leuk voor kinderen van 3-6 jaar. Er moet een volwassen begeleider aanwezig zijn.

Het Taartrovers Maxi Atelier is voor kinderen tussen 7 en 12 jaar oud. Een begeleider mag (gratis) mee, maar is niet verplicht.

De ateliers worden verschillende keren gegeven op 1 t/m 4 mei 2022.  De kinderen kijken een film en vervolgens gaan we spelen. Een atelier duurt in totaal zo’n anderhalf uur.

Kaartjes koop je via de site van Eye of aan de kassa.