Taartrovers Cinemini: Sneeuw!

Een ijskoud programma om je heerlijk aan op te warmen.

Sneeuw! is een sfeervol winters filmprogramma, vol met sneeuw. Een lynx verruilt het bos voor de winterse stad, een zwerfhondje is op zoek naar een baasje en een want biedt plaats aan vele dieren om zich warm te houden in de koude nacht.  

Een Lynx in de Stad

Een nieuwsgierige lynx loopt het bos uit, aangetrokken door de lichten van de nabijgelegen stad. Daar vermaakt hij zich prima tot hij midden op een parkeerplaats in slaap valt. In de vroege ochtend vinden de lokale bewoners tot hun verbazing dit vreemde dier bedekt met sneeuw.

Regisseur
Nina Bisiarina

Jaartal
2019

Land
Frankrijk, Zwitserland

Lengte
7 minuten

Lucky Ticket

De grote stad is volgepakt met auto’s en haastige mensen. Niemand geeft om een zwerfhond. Maar wat een geluk! Onder deze wijdverbreide onverschilligheid blijkt zich een vriendelijke persoon te bevinden. En nu heeft de hond een bazinnetje en heeft het meisje een goede vriend.

Regisseur
Svetlana Andrianova

Jaartal
2019

Land
Rusland

Lengte
4 minuten

De Want

Het sneeuwt. Lily en haar opa maken een vogelhuisje om de vogels de winter door te helpen. Maar Lily vraagt zich af waar de andere dieren onderdak kunnen vinden in de tuin. Daarom legt Lily een van haar warme wanten onder de boom waar het vogelhuisje hangt.

Regisseur
Clementine Robach

Jaartal
2014

Land
Frankrijk

Lengte
8 minuten