Stages & Vacatures

Taartrovers is er speciaal voor jonge kinderen, al vanaf twee jaar. We werken graag met film en stimuleren kinderen al hun zintuigen in te zetten bij spel en onderzoek. We maken mooie dingen: dingen die we met zorg hebben uitgezocht en vorm gegeven. We geven veel aandacht aan de materialen die we gebruiken en de wijze waarop we (elkaar en) anderen aanspreken, motiveren en stimuleren. Wil je ons graag een handje helpen?

Hieronder vind je de vacatures. Ook zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers die tijdens het festival op de vloer of bij andere projecten komen helpen

Vrijwilligers gezocht voor Taartrovers Film Festival in Natlab

In oktober staan met het Taartrovers Film Festival in filmtheater Natlab in Eindhoven. Tijdens het festival kijken jonge kinderen spannende, grappige en ontroerende films die met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. Je vindt er installaties waarmee je al je zintuigen kunt inzetten. Ga op onderzoek uit, speel met licht, en geef je verbeelding alle ruimte.

De festivaldata zijn:
11 t/m 13 oktober 2023 – Scholenprogramma
14 t/m 16 oktober 2023 – Publiek programma

Om het festival ook dit jaar weer een succes te maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen te helpen begeleiden bij de installaties. Ben jij enthousiast, creatief en heb je affiniteit met jonge kinderen? Heb je zin én tijd om met een gezellig team een fantastisch festival neer te zetten? Dan ben jij de perfecte vrijwilliger!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@taartrovers.nl