Stages & Vacatures

Taartrovers is er speciaal voor jonge kinderen, al vanaf twee jaar. We werken graag met film en stimuleren kinderen al hun zintuigen in te zetten bij spel en onderzoek. We maken mooie dingen: dingen die we met zorg hebben uitgezocht en vorm gegeven. We geven veel aandacht aan de materialen die we gebruiken en de wijze waarop we (elkaar en) anderen aanspreken, motiveren en stimuleren. Wil je ons graag een handje helpen?

Hieronder vind je de vacatures. Ook zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers die tijdens het festival op de vloer of bij andere projecten komen helpen!

Taartrovers

Vacature: Zakelijk leider Taartrovers

Taartrovers ontwikkelt en verspreidt speelse filmprogramma’s voor kinderen vanaf twee. Onze stichting is de afgelopen periode gegroeid en we zijn volop in ontwikkeling. Wij zoeken nu een nieuwe zakelijk leider die de taken overneemt van onze interim zakelijk leider. Iemand die ervoor zorgt dat de dagelijkse werkzaamheden zakelijk en financieel goed blijven lopen, en onze organisatie op dit vlak verder ontwikkelt, ook in aanloop naar de volgende Kunstenplan periode (2025-2028).

Jouw Profiel

 • Je houdt van film, kunst, onderzoek en spel voor kinderen. 
 • Je bent open, goed georganiseerd, flexibel en energiek. 
 • Je voelt je thuis in een kleine, dynamische, project gedreven organisatie met een platte structuur. 
 • Je wordt er blij van om creatieve maatschappelijke plannen mogelijk te maken met een slimme financiële strategie en een solide aanpak, en hebt hier ervaring mee.   
 • Naast je zakelijke werk doe je graag af en toe mee aan het inhoudelijke werk: de ontwikkeling of uitvoering van projecten. Zo voel je goed aan waar het bij Taartrovers om gaat en wat er speelt.  
 • Je vindt het goed om voornamelijk vanuit huis te werken en om regelmatig vergaderingen bij te wonen online en in Amsterdam Noord.  

De functie  

 • Je bent verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering van onze stichting.  
 • Je onderhoudt de zakelijke externe contacten.  
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van meerjarenbegroting, jaarbegroting en productie-begrotingen (in overleg met de betrokken projectleiders).  
 • Je coördineert de algehele financiële administratie en wordt hierin bijgestaan door onze vaste boekhouder.  
 • Je rapporteert aan en legt verantwoording af aan de artistiek directeur, en levert zo een bijdrage aan de strategische ontwikkeling van de stichting.   

Omvang en startdatum 

We zoeken een zakelijk leider voor gemiddeld 3 dagen per week. Je werkt, net als het hele team, op freelancebasis.  

De beoogde startperiode is december 2022, met de mogelijkheid van een inwerkperiode met een oplopend aantal uren.  

  

Solliciteren 
Met vragen over Taartrovers of de functie kan je contact opnemen met Tessa van Grafhorst: tessa@taartrovers.nl I 0624682800. 

We ontvangen je sollicitatiebrief en CV graag voor 31 oktober. Omdat we het belangrijk vinden dat er een klik is tussen jou en Taartrovers, is het mogelijk dat we je ook uitnodigen voor een bezoek aan ons festival of een van onze andere programma’s om kennis te maken.