Club Taartrovers

Club Taartrovers bestaat uit drie onderdelen: Clubhuis, Clubbrug en Club Community.

Clubhuis

Een wekelijkse club in Amsterdam Noord met op woensdagmiddag culturele activiteiten voor families die nieuw in Nederland zijn. Een club waar kinderen samen met hun familie genieten van film, bakken, maken en muziek. In de vakanties gaan we samen op Expeditie naar een museum, theater of een andere culturele plek.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor nieuwkomers en families waarvan Nederlands niet de moedertaal is, en wordt ontwikkeld met hulp van kinderen en leerkrachten van de Taalschool. Er komen er twee nieuwe programma onderdelen bij, Clubbrug en Club Community.

Clubbrug

We begeleiden onze clubleden naar andere culturele plekken waar ze kunnen deelnemen aan reguliere activiteiten, zodat ze zich kunnen ontwikkelen in een kunst- discipline die bij hen past en in contact komen met kinderen die al langer in Nederland wonen.

Club Community

Een netwerk waarbij nieuwkomers met cultuur en elkaar in verbinding komen. In eerste instantie bouwt Esma Yildirim, nieuwkomer en teamlid bij Taartrovers, een gemeenschap op met haar eigen netwerk om vervolgens met andere Clubouders als ambassadeurs de community verder uitbreiden.

We houden contact

Wil je meer weten over filmeducatie? Op de hoogte blijven van de installaties en activiteiten die we bedenken voor culturele instellingen, scholen en musea? De bijzondere opdrachten en prachtige films van Taartrovers Thuis in de gaten houden? Laat je naam en mailadres achter, we houden contact.