Team

Projecten zoals Taartrovers onderneemt kun je niet alleen opzetten. Maak kennis met ons fantastische team!

Tessa van Grafhorst – Artistiek Directeur
@

Liselotte van der Burgt – Zakelijk Directeur
@

Remke Oosterhuis – Artistiek Directeur
@

Floor Mulder – Productieleider
@

Saskia de Valk – Ruimtelijk Vormgever
@

Laura Jehle – Educatie
@

Iris van der Eijken – Concept en Grafisch Ontwerper
@

Eva Laurillard – Projectleider
@

Stien Meesters – Projectleider
@

Meike Sterken – Marketing & Publiciteit
@

Aisa Angel – Stagiaire Productie
@

Raad van Toezicht

Elise Sijthoff
Uitgever van het digitale platform beweeg.nl en oprichter Children’s International Press Center in Noorwegen en Nederland.

Annerieke Boland
Gepromoveerd aan de UvA in de taalontwikkeling van jonge kinderen. Heden Lector Jonge kind aan Hogeschool iPabo in Amsterdam en Alkmaar.

Youssef Eddini
Youssef Eddini is managing partner bij Van Luyken en De Trainingsstudio. Hij is adviseur, trainer, coach en een senior sparringpartner op gebied van communicatie, merkidentiteit, merkpositionering en (marketing)communicatie.

Marieke Monden
Marieke Monden houdt zich als redactiemanager bezig met het zakelijk management, organisatie en financiën van de redacties van AD, De Gelderlander, ED, Brabants Dagblad, BN DeStem, PZC, De Stentor en Twentsche Courant Tubantia.

Marijke de Valck
Universitair Hoofddocent in Film- en Mediastudies aan de Universiteit Utrecht en één van de twee oprichters van het Film Festival Research Network. Zij is co-redacteur van de boekserie Framing Film Festivals en co-editor van de festival review sectie in het Open Access tijdschrift NECSUS: European Journal of Media Studies.

Meüs van der Poel
Meüs van der Poel (1960) is eigenaar van Hofstaten Public Affairs, een gerenommeerd lobby-bureau in Den Haag. Opdrachtgevers zijn vooral Nederlandse publieke organisaties en NGO’s op het terrein van onderwijs, lokaal bestuur, sport, media en cultuur.

Pieter Rensink
Head of Finance van Uber Payments B.V. -Voorheen werkzaam bij NBCUniversal o.a. als International Treasury Director in Amsterdam and Finance Director voor de Latijns-Amerikaanse markt in Miami, bij verschillende kleine bedrijven in Spanje als business director en bij Wolters Kluwer N.V.

Christiaan Franken
Christiaan Franken is Strategy Execution Leader bij Royal Philips N.V., lid van de raad van toezicht van de School of Business and Economics (SBE) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.