Op School

Taartrovers ontwikkelt cultuur- en filmeducatie voor jonge kinderen waarin de kracht van de verbeelding centraal staat. Kinderen leren door zelf te onderzoeken, maken en ontdekken, de werkelijkheid vanuit een ander perspectief te bekijken en vorm te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op

 

Cinemini Europe

Samen met zes Europese partners ontwikkelde Taartrovers een kantenklaar filmpakket voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Met films, filmkaarten en lesbrieven. Het pakket is schaalbaar inzetbaar, van een gratis te downloaden filmpakket tot een volledig lesprogramma

Meer informatie

Taartrovers Thuis

Een programma met bijzondere korte films voor thuis én op school. Speciaal voor kleuters. Bij alle films zijn er speelse activiteiten met ruimte voor verwondering en onderzoek.

Gratis beschikbaar in Nederlands, Engels en Nederlandse Gebarentaal

Bekijk het aanbod

Maatwerk op School

Met ons team van kunstenaars, ontwerpers, productieleiders en kunstdocenten kunnen wij een programma van a tot z ontwikkelen, produceren en uitvoeren. Een programma dat aansluit bij de bestaande behoeftes en mogelijkheden op school.

Onderzoek: Mobiel Filmatelier

Mobiel Filmatelier is een praktisch onderzoek over hoe filmeducatie voor kleuters van toegevoegde waarde kan zijn op het bestaande lesprogramma. Niet alleen voor regulier onderwijs, maar ook voor scholen met speciaal onderwijs. In november ’21 wordt het onderzoek afgerond en gepubliceerd.

Binnenkort beschikbaar

Met school naar het festival

Tijdens de festivals is er voor groep-1-en-2-ers een uitgebreid programma beschikbaar. Er zijn voorbereidende lessen en films voor op school, een fantastisch festivalbezoek en een lespakket na afloop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met de klas naar het festival?

Verwacht in 2022: MiniCine

Een filmmeubel voor in de klas, waarmee kleuters zelfstandig film onderzoeken. Hiermee kunnen ze spelen met beeld, projectie, geluid, verhaal en beweging.

Over de Taartrovers

Kleine kinderen zijn grote onderzoekers. Bij Taartrovers ontdekken jonge kinderen op een speelse wijze de kracht van hun verbeelding.

Met ons festival, programma’s en samenwerkingen brengen we cultuur voor jonge kinderen naar álle plekken in samenleving.

Over de Taartrovers