Taartrovers Film Festival in Eindhoven

Wat

We vierden de herfstvakantie in Natlab met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ga lekker ontdekken en spelen in het Lab.

Wanneer

26 t/m 30 oktober 2022

Waar

Natlab in Eindhoven

Dit festival is al geweest

Films

We draaien spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien maar zijn op maat gemaakt voor jonge kinderen: ze sluiten naadloos aan op hun belevingswereld en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

Taartrovers Lab

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film. Met hun kaartje mogen kinderen ook zelf aan de slag in het Lab. Ze vinden er installaties waarmee ze al hun zintuigen kunnen inzetten.

Ga op onderzoek uit, kijk, maak en speel!

Kaartjes kopen

Leuk dat je komt! Je kaartje koop je op de website van Natlab. Kaartjes kosten €9,- voor de film én spelen in het Lab samen. Er is korting voor de houders van minima-passen en heb je een Cineville pas, dan is het gratis.

Ja, ik wil een kaartje

Met school naar het Film Festival

Tijdens de festivals is er voor groep-1-en-2-ers een uitgebreid programma beschikbaar. Er zijn voorbereidende lessen en films voor op school, een fantastisch festivalbezoek en een lespakket na afloop.

Neem contact met ons op voor meer informatie.