Wat

We vieren de herfstvakantie in Natlab met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ga lekker ontdekken en spelen op de Lichtspeelplaats.

Wanneer

14 t/m 16 oktober 2023

Waar

Natlab, Eindhoven

Koop hier je kaartjes

Taartrovers Lichtspeelplaats

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film, maar ga je ook zelf aan de slag op de Lichtspeelplaats. Kijk door de camera, knoei met kleuren, produceer prachtige projecties, spring in de spotlights en laat alle beelden bewegen. Ga op onderzoek uit, kijk, maak en speel!

Kaartjes kopen

Leuk dat je komt! Je kaartje koop je op de website van Natlab en kost €9,- p.p., daarmee kun je naar de film en spelen op de Lichtspeelplaats. Er is korting voor de houders van minima-passen, met een Cineville-pas heb je gratis toegang.

Koop hier je kaartjes

Met school naar het Film Festival

Tijdens het festival is er voor groep-1-en-2-ers een uitgebreid programma beschikbaar. Er zijn voorbereidende lessen en films voor op school, een fantastisch festivalbezoek tussen 11 en 13 oktober en een lespakket na afloop.

Neem contact op voor meer informatie

Filmprogramma’s

Tijdens het Taartrovers Film Festival 2023 in Natlab geniet je van 7 mooie filmprogramma’s. De programma’s zijn met zorg samengesteld en bestaan veelal uit drie of vier korte films, die samen ongeveer een half uur duren. Het zijn grappige, spannende, lieve en ontroerende kinderfilms.