Groot en klein, daar heb je als kind vaak mee te maken. Groter dan je kleine broertje maar kleiner dan je buurmeisje, groot genoeg voor de snelle step maar te klein voor de flitsende racefiets. Ben je nu groot of toch nog klein? Of allebei tegelijk? Of soms groot en dan weer klein?

Dit programma speelt hiermee. Een grote wolf die stoer doet, maar ook klein is. Een piepklein mannetje dat in een doosje woont, met kleine spulletjes die in zijn kleine huisje groot zijn. Het mannetje en zijn huisje zijn zo klein, dat iedereen ze om ver loopt. Op een goeie dag kan dit kleine mannetje een grote man helpen en andersom, samen zijn ze groot en klein tegelijk. En ken je de olifant? Die om het hoekje woont en altijd de straat schoonmaakt? Die olifant droomt van een fiets. Hij spaart en spaart en spaart, totdat hij de fiets kan kopen, maar dan blijkt de fiets veel te klein te zijn.

Met de films: Grote wolf & kleine wolf, Le Petit Bonhomme de poche en De olifant en de fiets.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma “Groot en klein” en kun je daarna heerlijk spelen in het Taartrovers Lab.