In het programma ‘Kleine wasjes’ draaien we het hele wasprogramma af met vijf bijzondere, lieve, grappige korte films.  

In de bijzonder gemaakte animatiefilm ‘Wasmachine’ zijn twee sokken helemaal hoteldebotel van elkaar. Maar tijdens het centrifugeprogramma raken ze elkaar plotseling kwijt. De ene sok belandt uiteindelijk weer in de sokkenlade, maar de ander is nergens meer te bekennen? Vinden deze twee verliefde sokken elkaar weer terug? 

 In het kookwasprogramma ‘Kat’ kookt een kat een soepje waar de muizen vrolijk in springen. Totdat het een beetje te heet onder hun pootjes wordt…  

Met de prachtig vormgegeven, dromerige film ‘Slaapwandelen’ duikel je in het fijne wasprogramma mee met een klein slaperig aapje dat zo moe is, dat hij omtuimelt van de slaap. Daarna wordt de wasmachine volgepropt met nootjes in de grappige film ‘Eekhoorn’. Maar waar zijn de kleine eekhoorntjes nu gebleven?  

In de poppenfilm ‘Kleine tijger’ raakt een tijgertje in de problemen door zijn eigen streken. Maar van al deze avonturen leert hij veel en weet hij uiteindelijk alles weer netjes glad te strijken.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma “Kleine Wasjes” en kun je daarna heerlijk spelen op de Taartrovers Lichtspeelplaats.