Plons, spetter, splatsj! In dit filmprogramma neem je een duik in vier filmavonturen vol water en kom je dansend met de krabbetjes, langs de golven op het strand weer boven!  

Een zomerse regenbui klettert neer op je hoofd in de prachtige film ‘Piropiro’ over de vriendschap tussen twee vogels. Piropiro vliegt vrij rond terwijl Dalle, het andere vogeltje, in een kooitje zit in een bloemenwinkel. Piropiro droomt ervan om samen met Dalle de wijde wereld in te vliegen!  

In de grappige film ‘De vijver’ zwem je mee in de zee met een kleine vis en ontdek je de fantastische onderwaterwereld. Samen met een bende mossels, een krab, een inktvis, een zeester en een zeeanemoon maakt de kleine vis er een vrolijke boel van onder water. Zal het ze samen lukken om de hongerige zeemeeuw te slim af te zijn?

Een schoonspringster in de gelijknamige film, beoefent haar sport op het allerhoogste niveau. Ze maakt fenomenale sprongen. Maar het moet steeds beter. Nog mooiere sprongen, nog meer salto’s, nog minder spetters in het water bij de landing! Totdat ze er bijna helemaal kopje onder van gaat…  

In ‘dansen in het zand’ gaan we naar het strand met een klein meisje dat zich laat meevoeren door haar nieuwsgierigheid. Achter een krabbetje aan, schelpen vinden, naar de schuimende golven kijken en dansen in het zand. Dans je met haar mee? 

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma “Kopje Onder” en kun je daarna heerlijk spelen op de Taartrovers Lichtspeelplaats.