Vrijwilligers gezocht voor de Taartrovers Film Festivals

Ben jij enthousiast, creatief en heb je affiniteit met jonge kinderen? Heb je zin én tijd om met een gezellig team een fantastisch festival neer te zetten? We hebben nog hulp nodig om deze zomer de Taartrovers Film Festivals een succes te maken. Zou je ons willen helpen? Meld je aan

Vacature | Organisatie: Taartrovers Film Festival | Functie: Vrijwilliger | Plaats: Amsterdam, Groningen, Eindhoven | Omvang: n.t.b.

Bij Taartrovers kijk je korte films. Er zijn films voor peuters en kleuters maar ook voor wat oudere kinderen. Ze kijken er niet alleen film, maar mogen ook zelf aan de slag in het Taartrovers Lab. Je vindt er kunstzinnige installaties waarmee je al je zintuigen kunt inzetten. 

Ga op onderzoek uit en laat van alles bewegen. Speel met licht en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink-stap-sprong van de ene installatie naar de volgende. 

Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Taartrovers Film Festival is op zoek naar vrijwilligers!

Plek en Periode
Eye Amsterdam: zaterdag 16 juli t/m vrijdag 22 juli 2022

Forum Groningen: maandag 25 juli t/m woensdag 27 juli 2022

Bijlmer Parktheater Amsterdam: zaterdag 15 oktober t/m zondag 16 oktober 2022

Natlab Eindhoven: woensdag 26 oktober t/m zondag 30 oktober 2022

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die als gids de kinderen te helpen bij de installaties.

Wat verwachten wij van je?
Ben jij enthousiast, creatief en heb je affiniteit met jonge kinderen? Heb je zin én tijd om met een gezellig team een fantastisch festival neer te zetten? Dan ben jij de perfecte vrijwilliger!

Wat bieden wij?
Een unieke ervaring op een bruisend festival, catering (consumpties en lunch), vrijkaarten voor het Taartrovers Film Festival en reiskostenvergoeding.

Taartrovers Film Festival onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. Vacatures staan open voor iedereen.

Reageren / meer informatie
Heb je zin om te komen helpen? Geef je dan op. Voor informatie, vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via vrijwilligers@taartrovers.nl

Hopelijk tot op het festival!