Vrijwilligers gezocht!

Binnenkort komt het Taartrovers Film Festival er weer aan! Na een jaar vooral binnen zitten, hebben we ontzettend veel zin om weer de zalen in te gaan. Deze zomer gaan we naar Amsterdam en Groningen, en in het najaar naar Eindhoven.

Vacature | Organisatie: Taartrovers Film Festival | Functie: Vrijwilliger | Plaats: Amsterdam/Groningen/Eindhoven | Omvang: n.t.b.

Bij Taartrovers Film Festival ontdekken kinderen van twee tot negen jaar oud op een speelse wijze de kracht hun verbeelding. Kleine kinderen zijn grote onderzoekers, ze gebruiken het liefst al hun zintuigen.

Bij Taartrovers Film Festival ga je niet alleen naar de film, maar je kan er ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier mag je vrij bewegen en van alles aanraken!

Ga je lichtje achterna en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink stap sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

We hebben nog hulp nodig om dit festival ook dit jaar weer een succes te maken. Zou je ons willen helpen?

Taartrovers Film Festival is deze zomer- en herfstvakantie op zoek naar vrijwilligers!

Periode
Eye Filmmuseum (Amsterdam)  zaterdag 10 t/m vrijdag 16 juli 2021
Forum Groningen                          zondag 18 t/m dinsdag 20 juli 2021
Natlab Eindhoven                         woensdag 27 oktober t/m dinsdag 2 november 2021

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die als gids de kinderen te helpen bij de installaties.

Wat verwachten wij van je?
Ben jij enthousiast, creatief en heb je affiniteit met jonge kinderen? Heb je zin én tijd om met een gezellig team een fantastisch festival neer te zetten? Dan ben jij de perfecte vrijwilliger!

Wat bieden wij?
Een unieke ervaring op een bruisend festival, catering (consumpties en lunch), vrijkaarten voor het Taartrovers Film Festival en reiskostenvergoeding. Uiteraard gaan ervoor zorgen dat dit festival corona-proef wordt. Hiervoor nemen we de nodige maatregelen. 

Taartrovers Film Festival onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. Vacatures staan open voor iedereen.

Reageren / meer informatie
Heb je zin om te komen helpen in Amsterdam of Groningen? Geef je dan op via dit formulier. Wil je (ook) in Eindhoven komen helpen? Geef dat dan aan bij “opmerkingen”, of stuur ons een mailtje. Voor meer informatie, vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via vrijwilligers@taartrovers.nl

Hopelijk tot op het festival!