Vrijwilligers gezocht in de regio Eindhoven

In de herfstvakantie komt Taartrovers Film Festival naar Eindhoven. Bij filmtheater Natlab worden tussen woensdag 27 en dinsdag 2 november oogstrelende kinderfilms vertoond voor kinderen tussen twee en negen jaar oud. We hebben nog hulp nodig om dit festival ook dit jaar weer een succes te maken. Zou je ons willen helpen?

Vacature | Organisatie: Taartrovers Film Festival | Functie: Vrijwilliger | Plaats: Eindhoven | Omvang: n.t.b.

Bij Taartrovers kijk je korte films. Er zijn films voor peuters en kleuters maar ook voor wat oudere kinderen. Ze kijken er niet alleen film, maar mogen ook zelf aan de slag in de Speeltuin van de Verbeelding. Je vindt er kunstzinnige installaties waarmee je al je zintuigen kunt inzetten. 

Ga op onderzoek uit en laat van alles bewegen. Speel met licht en ontdek hoe de vormen veranderen als je beweegt. Fabriceer een flipperkast en laat de knikkers rollen en tollen, breng auto’s in beweging met stop motion en ga hink-stap-sprong van de ene installatie naar de volgende. 

Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Taartrovers Film Festival is in de herfstvakantie op zoek naar vrijwilligers!

Plek en Periode
Natlab Eindhoven                         woensdag 27 oktober t/m dinsdag 2 november 2021

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die als gids de kinderen te helpen bij de installaties.

Wat verwachten wij van je?
Ben jij enthousiast, creatief en heb je affiniteit met jonge kinderen? Heb je zin én tijd om met een gezellig team een fantastisch festival neer te zetten? Dan ben jij de perfecte vrijwilliger!

Wat bieden wij?
Een unieke ervaring op een bruisend festival, catering (consumpties en lunch), vrijkaarten voor het Taartrovers Film Festival en reiskostenvergoeding. Uiteraard gaan ervoor zorgen dat dit festival corona-proef wordt. Hiervoor nemen we de nodige maatregelen. 

Taartrovers Film Festival onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. Vacatures staan open voor iedereen.

Reageren / meer informatie
Heb je zin om te komen helpen? Geef je dan op via dit formulier of stuur ons een mailtje. Voor informatie, vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via vrijwilligers@taartrovers.nl

Hopelijk tot op het festival!