Lespakket: la petite fille et son chat

De filmles “la petite fille et son chat” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

La petite fille et son chat

Wat zijn katten toch mooi! Hun vacht, hun gespin, hun snorharen… Maar katten hebben een eigen wil. Soms kun je ze lokken met wat eten en soms krijg je hun achterste in je gezicht. Je kijkt hier naar een van de eerste films ooit! En dan ook nog een “Kattenfilmpje”!

De filmles “la petite fille et son chat” is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van “La petite fille et son chat” zijn hier onder beschikbaar. Deze en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je de link naar het filmkanaal met de code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film:

 

Over het lespakket

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen