L’arroseur arrosé

De filmles “L’arroseur arrosé” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

L’arroseur arrosé

Een tuinman geeft zijn planten water, totdat er opeens geen water meer uit de tuinslang komt. Er is een jongetje op de slang gaan staan. Wanneer de tuinman de slang van dichtbij bekijkt om te zien waarom er geen water uitkomt, begint het water plotseling weer te stromen en spuit het recht in zijn gezicht. Bekijk een van de eerste Slapstick-films. Kun jij er om lachen?

De filmles “L’arroseur arrosé” is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van “L’arroseur arrosé” zijn hier onder beschikbaar. Deze en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je de link naar het filmkanaal met de code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film:

 

Over het lespakket

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen