Taartrovers Film Festival

Kom kijken naar wonderlijke films en duik na afloop met al je zintuigen in de Speeltuin van de Verbeelding, een landschap vol speelse en kunstzinnige installaties.

Kom je ook?

Eindhoven

27 – 31 oktober 2021 in Natlab in Eindhoven

Vier de herfstvakantie in Natlab met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ontdek de Speeltuin van de Verbeelding.

Data, programma & kaarten

Amsterdam

10 – 16 juli 2021 in Eye in Amsterdam

Start je zomervakantie in Eye met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ontdek de Speeltuin van de Verbeelding.

Data, programma & kaarten

Groningen

18 – 20 juli 2021 in Forum Groningen

Start je zomervakantie in Forum met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ontdek de Speeltuin van de Verbeelding.

Data, programma & kaarten

Over Taartrovers Film Festival

Ontdek film en speel met verbeelding

Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Een plek waar ze film ontdekken en na afloop spelen in beelden en verhalen.

Film kijken

Bij Taartrovers kijk je korte films. Er zijn programma’s voor peuters en kleuters maar ook voor kinderen van zeven. Er is animatie, live action en documentaire.

Ontdek de Speeltuin van de Verbeelding

Na de film ga je hier op onderzoek. “Op Pad” is dit jaar het verbindende verhaal en loopt als rode draad door de filmprogrammering en alle speel installaties. Onderweg kom je van alles tegen. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld om je heen, en beweeg je niet alleen zelf, maar beweegt alles met je mee.

Informatie voor scholen

Wil je met je kleuters naar het festival?

Speciaal voor hen is er een uitgebreid festivalprogramma dat deels op school en deels in het filmtheater plaatsvindt.

Meer info