Taartrovers Film Festival

Taartrovers Film Festival is er speciaal voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Bij Taartrovers kijk je spannende, grappige en ontroerende films die met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. Je kijkt een filmprogramma met verschillende korte films of 1 of 2 langere films achter elkaar. Er zijn programma’s voor peuters en kleuters maar ook voor kinderen van zeven. Er is animatie, live action en documentaire. Na de film ga je op onderzoek uit in ons Lab. Hier vind je installaties waarmee je al je zintuigen kunt inzetten. Speel met licht, maak een flipperkast of breng auto’s in beweging met stop motion. Ga hink-stap-sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding.

Kom je ook?

Eindhoven

13 t/m 16 oktober 2023 in Natlab in Eindhoven

We vierden de herfstvakantie in Natlab met een festival speciaal voor kinderen van twee tot negen jaar. Kijk film en ga lekker ontdekken en spelen in het Lab.

Data, programma & kaarten

Informatie voor docenten

Wil je met je kleuters naar het Taartrovers Film Festival?

Speciaal voor hen is er een uitgebreid festivalprogramma dat deels op school en deels in het filmtheater plaatsvindt.

Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van evenementen en filmfestivals? Schrijf je in en we laten het je weten als we in de buurt zijn.