Cinemini in de Klas

Samen met zes Europese culturele instellingen die programma’s aanbieden met film en verbeelding voor het jonge kind (drie tot zes jaar) ontwikkelden we een uitgebreid praktisch lespakket met film voor kleuters, Cinemini Europe.

Direct aan de slag met Cinemini in de Klas? Stuur ons een bericht via info@taartrovers.nl 

Wat is Cinemini

Cinemini is een innovatief programma dat voor scholen gratis beschikbaar is. Het bestaat uit films, leskaarten voor kinderen en lesbrieven voor leerkrachten.

Voor wie is Cinemini?

Cinemini is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. De films zijn met de klas te bekijken en door het aanvullend lesmateriaal is het gemakkelijk in te passen binnen het lesplan.

Hoe kan ik hiermee aan de slag?

Stuur ons een bericht via info@taartrovers.nl. Wij sturen je dan de link naar het filmkanaal met een code waarmee je direct in kunt loggen.
Je kunt dan direct de films bekijken en aan de slag met de bijbehorende materialen.

Stuur ons een bericht

FilmBox (vanaf 2022)

Momenteel ontwikkelt Taartrovers FilmBox voor kleuters op school. Een meubel voor in de klas, waarmee kleuters zelfstandig spelen met beeld, projectie, geluid, verhaal en beweging.

Meer over FilmBox

Over de Taartrovers

Kleine kinderen zijn grote onderzoekers. Bij Taartrovers ontdekken jonge kinderen op een speelse wijze de kracht van hun verbeelding.

Met ons festival, programma’s en samenwerkingen brengen we cultuur voor jonge kinderen naar álle plekken in samenleving.

Over de Taartrovers