Taartrovers Cinemini: lespakket met film

Samen met zes Europese culturele instellingen ontwikkelden we een uitgebreid praktisch lespakket met film voor kleuters (drie tot zes jaar): Cinemini Europe.

In de klas

Direct aan de slag met Taartrovers Cinemini in de Klas? Stuur ons een bericht. Meer informatie lees je op de website (in het Engels) van Cinemini Europe.

Neem contact met ons op

Cinemini Europe

Wat is Taartrovers Cinemini

Taartrovers Cinemini is een innovatief programma dat voor scholen gratis beschikbaar is. Het bestaat uit films, leskaarten voor kinderen en lesbrieven voor leerkrachten.

Voor wie is Taartrovers Cinemini?

Taartrovers Cinemini is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. De films zijn met de klas te bekijken en door het aanvullend lesmateriaal is het gemakkelijk in te passen binnen het lesplan.

Hoe kan ik hiermee aan de slag?

Stuur ons een bericht via info@taartrovers.nl. Wij sturen je dan de link naar het filmkanaal met een code waarmee je direct in kunt loggen. Je kunt dan direct de films bekijken en aan de slag met de bijbehorende materialen.

Stuur ons een bericht

Verwacht in 2022: MiniCine

Een filmmeubel voor in de klas, waarmee kleuters zelfstandig film onderzoeken. Hiermee kunnen ze spelen met beeld, projectie, geluid, verhaal en beweging.

Het prototype van de MiniCine is klaar en wordt nu volop getest. In de loop van ’22 wordt op basis van de testfase het definitieve ontwerp vastgesteld en worden de eerste exemplaren geproduceerd

Meer over MiniCine

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets! Ontvang alle het nieuws van de Taartrovers op het gebied van filmeduatie in je mailbox.