Monsieur Carton

Deze keer starten we met de onhandige en verstrooide bestuurder Monsieur Carton. Prrrrr.. tuf met hem mee over smalle berghellingen, door het chaotische verkeer, langs op hol geslagen poortjes en wilde achtervolgingen. Oeh la laa, als dat maar goed gaat..

Handig om te weten
De film duurt 2 minuten en is voor kinderen vanaf 2 jaar.  

Luister

Maak een fijn film-kijk en luister plekje, bijvoorbeeld op de bank of op bed of op kussentjes op de grond. Druk op de knop hieronder en luister mee!

Film kijken

Monsieur Carton, Michaël Bolufer & Fabien Daphy, Frankrijk, 2016

Luister

Heb je de film gekeken? luister dan nu verder:

Aan de slag!

Verzamel materialen. Wat heb je allemaal thuis en kun je gebruiken? Ga in huis op zoek naar een kartonnen doos of andere stukken karton.

Heb je satéprikkers, plakband, een schaar, wasknijpers, krijtjes of stiften? Leg de materialen mooi gesorteerd op een fijne plek waar ruimte is om te bouwen.

Laat je inspireren door de spullen die je hebt verzameld en door het filmpje van Mr. Carton. Maak je eigen wereld van karton waarin je kunt verdwijnen en eindeloos kunt spelen.

Deel je resultaat

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd! deel een foto of video van je “Kartonwereld” met ons via Instagram of Facebook met #TaartroversThuis.