Lespakket: Bizzarrie di una ruota

De filmles “Bizzarrie di una ruota” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

Bizzarrie di una ruota

Tijdens de reparatie van een paardenwagen geeft een jongen een van de wielen een zet, waardoor die de heuvel afrolt richting de stad. Het wiel rolt maar door en veroorzaakt het ene ongeluk na het andere. Al snel rent iedereen erachteraan om het wiel te stoppen. Bizzarrie di una rota is een slapstickfilm waarin een voorwerp een eigen leven gaat leiden en er verrassende, vermakelijke en soms spectaculaire dingen gebeuren. Het wiel blijft maar rollen, heuvelafwaarts en over vlakke wegen, of door een dorp of kleine stad.

De filmles Bizzarrie di una ruota is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van Bizzarrie di una ruota zijn hier onder beschikbaar. Bizzarrie di una ruota en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je de link naar het filmkanaal met de code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film Bizzarrie di una ruota:

 

still bizar wiel

Over het lespakket

Still rollende wiel

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen