L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat

De filmles “L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat

Een trein rijdt het station in en komt tot stilstand. Mensen stappen uit en in. Leuk feit: Het schijnt dat het bioscooppubliek – dat nog nooit bewegend beeld had gezien – dacht dat de trein echt was. Bang om overreden te worden, renden ze de bioscoop uit. Kan je je dat voorstellen?

De filmles “L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat” is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat zijn hier onder beschikbaar. Deze en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je de link naar het filmkanaal met de code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film:

 

Over het lespakket

Still L'Arrivée d'un train en gare de La Ciotat

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen