My Happy End

De filmles “My Happy End” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

My Happy End

Wat nou als de staart van een hond meer was dan een lichaamsdeel om mee te kwispelen? Wat als zijn staart zijn beste vriend was? Iemand om zijn bot mee te delen, tafeltennis te spelen en alle dagen van de week mee door te brengen. Dat zou pas echt ‘eind goed, al goed’ zijn! 

Maar wat als je staart plots een eigen leven gaat leiden? Hij kan ook zomaar, op eigen houtje, een kat achternagaan…

De filmles My Happy End is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van My Happy End zijn hier onder beschikbaar. My Happy End en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je de link naar het filmkanaal met de code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film My Happy End:

 

Over het lespakket

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen