Lespakket: Moia Mama Samolet

De filmles “Moia Mama Samolet” is voor scholen gratis beschikbaar. Het lesmateriaal bestaat uit een korte film, leskaarten voor kinderen en een lesbrief voor de leerkracht.

Moia Mama Samolet

Alle moeders zijn anders. Ze zijn allemaal cool op hun eigen manier, maar een vliegtuig als moeder is wel heel bijzonder! Wanneer je met haar op reis gaat, kun je wolkenkrabbers begroeten, post bezorgen bij de Eiffeltoren of een sjaal om de nek van een berg wikkelen tegen de kou. Een vliegtuig als moeder is moeilijk te overtreffen. Maar wacht maar tot je hoort wat de vader is…

Dit lespakket is onderdeel van Cinemini Europe, een innovatief en interactief programma op het gebied van filmeducatie voor kinderen van drie tot zes jaar oud.

Alle 26 Cinemini-films en bijbehorende filmlessen zijn gratis toegankelijk voor educatieve doeleinden: op school, op voorscholen, in de klas. De lesbrief en leskaarten van Moia Mama Samolet zijn hier onder beschikbaar. Deze en de andere films zijn te bekijken na het invoeren van een wachtwoord. Vul het formulier in en wij sturen je meteen de link naar het filmkanaal en een code waarmee je direct in kunt loggen.

Lesmaterialen bij de film Moia Mama Samolet:

 

Over het lespakket

Moia Mama – Samolet

Leeftijd
voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Kosten
gratis

Onderdelen
– film
– leskaarten voor kinderen
– lesbrief voor leerkrachten

De filmlessen zijn gratis beschikbaar voor in de klas. Om te kijken heb je een code nodig

Code aanvragen